вівторок, 11 жовтня 2011 13:45

Даша Астаф'єва полюбляє чорну білизну та олію манго

 

Співачка Даша Астаф'єва має груди четвертого розміру. Кореспонденту Gazeta.ua розповіла, як доглядає на пишними формами.

"Мені подобається, коли чоловік звертає увагу не тільки розмір грудей, але й розум, - каже Астаф'єва. - У роботі та стосунках грає роль не тільки зовнішність. Довгострокова співпраця може зав'язатися лише за наявності у дівчини таланту, професіоналізму і цілеспрямованості".

Завдяки своїм формам Астаф'єва здобула славу зірки американського "Плейбоя". Оголеною знімалася для обкладинки журналу і в еротичних фотосесіях. За літо дівчина схудла на 5 кг.

"Як не дивно, розмір моїх грудей не змінюється в залежності від ваги, як це буває в інших дівчат. Груди завжди четвертого розміру, незважаючи на те, що за цей рік я дуже сильно схудла".

Ділиться секретом догляду за грудьми

"Щоранку приймаю контрастний душ, роблю різні маски і користуюся засобами з догляду за грудьми і декольте. Дуже люблю масло манго. Втираю його щовечора, після чого сплю в індійській сорочці з тонкого льону".

Вважає, що велике значення має білизна.

"Дуже рідко ходжу без білизни. У спортзал надягаю спеціальну для занять спортом, яка підтримує груди. Віддаю перевагу елітній ортопедичній білизні. Люблю чорні бюстгалтери, бо це найсексуальніший колір. Він гарно підкреслює оголене тілом. Також у мене багато бежевої і коричневої білизни".

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва полюбляє чорну білизну та олію манго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути