вівторок, 10 січня 2017 11:59

10 масок з алюмінію повернуть шкірі сяйво

10 масок з алюмінію повернуть шкірі сяйво

Після зимових свят шкіра втрачає природний блиск та тьмяніє. Це відбувається за рахунок недосипання та неправильного раціону харчування. Аби швидко освіжити обличчя використовуйте натуральні маски.

Алюмінієва маска. Наріжте з фольги масок для обличчя з отворами для рота і очей. Покладіть у морозилку. Зробіть не менше десяти заготовок. Вранці діставайте по одній та накладайте на обличчя. Міняйте на нову, коли попередня нагріється.

Картопляна маска. Натріть одну картоплину на дрібній тертці. Нанесіть кашку на очищену шкіру на 15-20 хвилин. Завдяки крохмалю маска знімає почервоніння та суттєво зменшує набряки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучні веснянки у вигляді тату - новий тренд макіяжу

Сметанно-кропова маска. Покладіть в жирну сметану подрібнений кріп та перемішайте. Нанесіть масу на шкіру. Через 15-20 хвилин ви відчуєте, що шкіра почала дихати та оживати.

Бананово-морквяна маска. Її сила - в вітаміні Е. Середню морквину натріть на дрібній тертці, банан розімніть вилкою. Змішайте та покладіть під очі — припухлість спаде, стануть менш помітними синці під очима.

Мандаринова маска. Пару мандаринів очистіть та подрібніть блендером. Нанесіть на чисту шкіру обличчя. Маска помітно освіжає шкіру, насичує вітамінами.

Свербіння та лущення - одна з найпоширеніших зимових проблем. Це відбувається зі шкірою обличчя та тіла. Головна причина - зневоднення шкіри через сухе повітря та перепади температури. Також ситуація ускладнюється ослабленим захисним шаром організму.
Зараз ви читаєте новину «10 масок з алюмінію повернуть шкірі сяйво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути