четвер, 23 березня 2017 07:09

З'явилося фото нового McLaren F1

Компанія McLaren веде розробку наступника суперкара F1. На даний момент англійська бренд вже випустив тизерное зображення новинки. Автомобіль отримає три посадочних місця і буде представлений в 2020 році. На даний момент новинка отримала індекс BP23. Ціни на машину будуть починатися від 2 305 400 євро.

 

Про це повідомляє Autonews.

Кількість запланованих екземплярів нової моделі повторює обсяг випуску самого F1 — 106. Разом з тим наступник успадкує деякі стилістичні рішення оригінального суперкара, включаючи відкриваються вгору двері і повітрозабірник на даху. McLaren вже зібрав замовлення на всі примірники BP23, кожна машина буде оформлена у відповідності з побажаннями клієнта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Втоптують асфальт ногами" - прем'єр показав реалії ремонту доріг

Входить в установку сучасної нової моделі бензиновий мотор, він застосовувався вже на моделі 720s, представленої McLaren в рамках женевської автовиставки. Потужність даного автомобіля становить 720 кінських сил. Максимальна швидкість становить 341 км/ч. Модель перші 200 км/год з цією силовою установкою може набирати за 7,8 секунд.

Американська фірма Thinkmodo створила автомобіль-трансформер, який здатний проїжджати пробки - Hum Rider.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося фото нового McLaren F1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути