четвер, 26 вересня 2024 03:15

З'явилися перші знімки оновленого позашляховика Honda Passport

 

У мережі з'явилися перші тизери та знімки оновленої Honda Passport.

Однак офіційний дебют автівки заплановано на кінець цього року, пише competitions.obozrevatel.com.

Honda перебуває на фінішній прямій підготовки до запуску оновленого позашляховика Passport та його нової модифікації для бездоріжжя – Passport Trailsport. Ці моделі обіцяють стати найбільш витривалими та потужними представниками лінійки Honda, орієнтованими на тих, хто любить пригоди та складні маршрути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні Tesla стала бестселером серед вживаних авто

Оновлений дизайн та потужність

Новий Trailsport, як стверджує Honda, стане найпотужнішим та готовим до пригод позашляховиком компанії. Дизайн новинки, що ховається під камуфляжним покриттям, має доволі агресивний вигляд, що підкреслює готовність авто до бездоріжжя.

Характеристики

Honda вже підтвердила наявність перевіреного часом 3,5-літрового двигуна V6, яким буде оснащений Trailsport. Він вже використовується в попередніх версіях Passport, видаючи 280 кінських сил та 355 ньютон-метра крутного моменту.

Однією з найбільших новинок для Trailsport стане нова 10-ступінчаста автоматична коробка передач, яка замінить попередню 9-ступінчасту трансмісію. Однак поки що невідомо, чи ця коробка буде доступна для Trailsport, чи стане частиною всього модельного ряду Passport.

Також Passport Trailsport наступного покоління випускає оновлену систему повного приводу I-VTM4 Torque-Vectoring другого покоління. Honda вже провела суворі випробування нової моделі в різних умовах бездоріжжя, включно з Моав та піщаними дюнами Мічигану.

Hyundai підготувала до випуску новий електромобіль Casper.

На виставці CES 2024 японська компанія Honda показала два електромобілі - седан Saloon і мінівен Space-Hub.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися перші знімки оновленого позашляховика Honda Passport». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути