пʼятниця, 18 листопада 2011 14:48

З'явилися перші фото нового покоління Volkswagen Golf

Нове покоління хетчбека Volkswagen Golf дебютує вже наступного року. Німецький концерн планує влаштувати світову прем'єру сьомого "Гольфа" на автосалоні в Парижі, який пройде в жовтні 2012 року.

Як повідомляє німецьке видання Autobild, в червні 2013 року в модельній лінійці "Гольфа" повинна з'явитися версія Variant, якою VW зазвичай позначає свої моделі в кузові універсал. Передбачається, що універсальна версія хетчбека буде більш практичною, але не втратить впізнаваних рис моделі.

За даними видання, сьоме покоління VW Golf отримає моторну гамму з діапазоном потужності від 85 л.с. до 180 к.с. Про "заряджені" версії хетчбека поки не повідомляється. Але враховуючи те, що VW останнім часом приділяє багато уваги різноманітності модельного ряду, то варто очікувати різних версій і в новому поколінні "Гольфа". Прогнозована ціна новинки - 19 тис. євро.

Volkswagen почав проводити дорожні випробування нового покоління хетчбека Golf ще влітку поточного року. Як тоді повідомлялося, Golf Mk VII отримає абсолютно нову архітектуру платформи - MQB, на якій декілька пізніше концерн планує випустити нові покоління Golf Plus, Touran і Scirocco. У базовій комплектації Golf отримає передній привід і шестиступінчасту "механіку", тоді як для топових комплектацій будуть доступні і 7-ступінчаста DSG, і повний привід.

Отримає хетчбек і зовсім нові опції, наприклад, систему стеження за обмеженнями швидкості, можливість автоматичного контролю розмітки, доступ в інтернет з салону і найсучасніші навігаційні системи.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися перші фото нового покоління Volkswagen Golf». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути