четвер, 19 листопада 2020 11:36

Знайшли Rolls-Royce з пробігом 50 тис. км: загадкова історія
5

 Rolls-Royce Silver Spur II
Фото: 1gai.

У Харкові знайшли закинутий Rolls-Royce на околиці міста в гаражному кооперативі.

Жителі Харкова говорять, що 1990-х автомобіль належав місцевому кримінальному авторитету. Після його смерті седан зник. На початку 2000 років Rolls-Royce Silver Spur II бачили на вулицях Харкова з іноземними номерами. Нещодавно його знайшли на околиці міста. Він понад 15 років стояв у гаражі місцевого кооперативу. Знайти раритетний автомобіль вдалося, бо дах гаражу посипався.

Модель Rolls-Royce Silver Spur II випускали з 1990-го по 1993 роки. Усього зійшли з конвеєра 1658 екземплярів. Під капотом встановлений двигун V8 об'ємом 6,75 л.
Його потужність - 226 к. с. Silver Spur II розганявся до "сотні" за 10,6 сек. Максимальна швидкість седану - 208 км/год. Умови зберігання негативно вплинули на його зовнішній вигляд. На решітці радіатора відсутня фірмова статуетка "Дух екстазу". Окрім цього, немає частини бампера, і є вм'ятина з правої сторони.

Салон автомобіля в непоганому стані. Спідометр зроблений для американських водіїв, про це говорить відповідне цифрування.

Пробіг знайденого авто менш як 50 тис. км. Silver Spur II оснащений 2 телевізорами, відкидними столиками, баром. Салон обтягнутий білою шкірою, оздоблений справжнім деревом, має металеві вставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли Rolls-Royce з пробігом 50 тис. км: загадкова історія

У Києві помітили новий електромобіль французької марки Renault – K-ZE поблизу станції Позняки на евакуаторі. Його випускають лише для китайського ринку. Незабаром авто видозмінять під бренд Dacia і випустять на європейський ринок, повідомляє UZR.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли Rolls-Royce з пробігом 50 тис. км: загадкова історія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути