Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2018 14:47

Закону щодо євробляхах немає і бути не може - експерт

Закону щодо євробляхах немає і бути не може - експерт
Верховна Рада прийме закон щодо автомобілів на європейській реєстрації тільки після того, як польський Сейм і німецький Бундестаг прийме закон щодо авто на українській реєстрації, - Олег Назаренко. Фото: Вести

Верховна Рада прийме закон щодо автомобілів на європейській реєстрації тільки після того, як польський Сейм і німецький Бундестаг прийме закон щодо авто на українській реєстрації.

До цього депутати не мають права приймати якісь рішення щодо авто іноземної юрисдикції, стверджує генеральний директор Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мітинг євробляхерів: Омелян виступив перед мітингувальниками

"В Євросоюзі вже сміються, що наша Рада вирішуватиме долю європейських авто. Закону щодо євробляхах немає і бути не може, а може бути закон про зниження акцизного збору при імпорті знятих з реєстрації авто для всіх українців. І цей закон потрібен", - пише Назаренко у Facebook.

Народні депутати додали 156 поправок до початкових текстів законопроектів №8487 та 8488. На засіданні Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики представили всі зареєстровані поправки. Вирішили далі опрацьовувати згадані документи. Завершити роботу обіцяють до листопада.

Зараз ви читаєте новину «Закону щодо євробляхах немає і бути не може - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути