неділя, 29 серпня 2021 19:40

В'їзд автомобілів з номерними знаками Придністров'я заборонять

В'їзд автомобілів з номерними знаками Придністров'я заборонять
В'їзд заборонять з 1 вересня. Фото: УП

В Україну заборонять в'їзд автомобілів з номерними знаками невизнаного Придністров'я.

"Інформація щодо відтермінування заборони допуску до участі в міжнародному дорожньому русі автомобілів із Придністровського регіону Молдови, які не мають номерних знаків нейтрального зразка, розміщена помилково", - йдеться у заяві митниці у Facebook.

З 1 вересня 2018 року жителі Придністров'я отримали можливість перереєструвати свої автомобілі та отримати нейтральні номери, які дають можливість брати участь в міжнародному русі транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почали діяти пільги для євроблях: як розрахувати вартість розмитнення

Молдова і Україна планували заборонити виїзд за кордон автомобілів з символікою Придністров'я з 1 січня 2020 року. На прохання Кишинева Київ переніс рішення на 1 квітня 2021 року, а після - на 1 вересня 2021 року.

Скільки можна їздити без реєстрації в МВС після розмитнення або придбання машини розповіли на юридичному сайті "Дорожній адвокат". Відповідно до ст. 34 Закону "Про дорожній рух" власники транспортних засобів зобов'язані зареєструвати їх упродовж 10 діб після придбання чи митного оформлення. Експлуатація незареєстрованих транспортних засобів заборонена.

Зараз ви читаєте новину «В'їзд автомобілів з номерними знаками Придністров'я заборонять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути