Ексклюзиви
середа, 28 листопада 2012 17:05

Запровадження утилізаційного збору було грою в наперстки - експерт

Запровадження утилізаційного збору було грою в наперстки - експерт
Фото: epravda.com.ua

Виробництво авто в Україні не скоротилося через запровадження Росією утилізаційного збору.

Про це розповів генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко в ефірі Українського радіо.

"Я не згоден з повідомленнями про зменшення обсягів виробництва. Я бачив інтерв'ю власника ЗАЗу, де він сказав, що завод абсолютно не постраждав від введення росіянами цього збору. Він сказав, що вони знали, що з 1 вересня буде введений цей збір і завод працював у понаднормових умовах, достатню кількість автомобілів ввезли у Російську Федерацію. Мені здається, вони досі їх нормально продають", - сказав Назаренко.

Запровадження утилізаційного збору він назвав грою в наперстки.

"Насправді нікому не потрібно, щоб запрацював збір проти російських автомобілів. Все це гра в наперстки. Прем'єр-міністр заявив, що може бути підписана угода між Росією та Україною про взаємне скасування цього збору", - зазначив Назаренко.

Нагадаємо, сьогодні міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко заявив, що угода Росії та України про взаємне незастосування утилізаційного збору на автомобілі буде підписана протягом декількох днів.

Зараз ви читаєте новину «Запровадження утилізаційного збору було грою в наперстки - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути