четвер, 31 січня 2019 17:47

Volkswagen показав тізер електричного buggy
5

Фото: it.motor1.com

Німецький автовиробник Volkswagen показав тізер концепт-кару e-buggy.

Його бренд привезе на автосалон до Женеви у березні нинішнього року, пише motori.

Це буде багі на електротязі. Його побудували на платформі MEB. Концепт має низький кузов і великі пороги. У нього відсутній дах. Вітрове скло і арка захисту замінюють його. Круглі світлодіоди нагадують класичні фари. Замість класичної фарби з металевими відтінком, з'являється новий відтінок яскраво-зеленого кольору.

"Баггі - це більше, ніж машина. Це життєва сила і пристрасть на чотирьох колесах", - каже керівник відділу дизайну Volkswagen Клаус Бішофф.

Мета презентації - показати можливості нової платформи для електромобілів. Вона може підійти не тільки для серійних, а й для ексклюзивних моделей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які авто презентували на автосалоні у Детройті

Компанія переконує, що e-buggy зараз існує в єдиному екземплярі. Саме тому Volkswagen не розкриває ніяких технічних деталей концепта. Зокрема, який акумулятор матиме новинка.

Volkswagen - найбільший автовиробник у світі. Торік продали 10,8 млн машин - на 0,9% більше, ніж 2017-го. Німецький виробник тримає першість другий рік постіль.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показав тізер електричного buggy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути