четвер, 18 квітня 2013 11:26

Volkswagen Amarok перетворили на самоскид
5

VW Amarok
Фото: Фото: vw.com
VW Amarok
VW Amarok
VW Amarok
VW Amarok

Концерн Volkswagen продемонстрував на спеціалізованій виставці в Мюнхені "маленького помічника будівельників". Таким милим титулом названий цілком серйозний самоскид, який в Volkswagen розробили на базі пікапа Amarok.

Повнопривідну модифікацію Amarok з одинарною кабіною в VW оснастили новою вантажною платформою. Вона стала більше - 2,3 х 1,9 м, і може нести до 850 кг вантажу. Головною відмінною рисою нової платформи є здатність за допомогою електрогідравлічної системи вивантажувати поклажу на будь-яку з трьох доступних сторін. У VW стверджують, що така функція буде корисна тим, хто регулярно займається перевезенням сипучих вантажів.

Платформа оснащена спеціальним козирком, який не тільки захищає кабіну від пошкоджень, але і може служити підставкою для довгомірних вантажів. Також додатковий захист отримали осі пікапа і паливний бак, а дорожній просвіт Amarok - і без того немаленький - збільшено на 25 мм. Оскільки самоскид орієнтований на експлуатацію у важких дорожніх умовах, він отримав механічне блокування диференціала на задній осі, а за доплату можна встановити сепаратор, який буде боротися із занадто швидким забрудненням повітряного фільтра.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen Amarok перетворили на самоскид». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути