середа, 05 червня 2019 21:30

Власний гімн, "Нумер 248" та "Що такоє?" - скоро стартує "Ретрофест"

Власний гімн, "Нумер 248" та "Що такоє?" - скоро стартує "Ретрофест"
На "Ретрофест" виступатимуть "Нумер 482", "Шо такоє?" і співачка Марієтта Вейс Фото: Автопогляд

7-9 червня в Кам'янці-Подільському Хмельницької області відбудеться четвертий міжнародний фестиваль стилю "РетроФест-2019".

За музичну частину ювілейного фестивалю відповідатимуть гурти "Нумер 482", "Шо такоє?" і співачка Марієтта Вейс. Саме голосом останньої звучить фестивальний хіт.

"Уже вдруге поспіль я маю змогу заспівати на фестивалі, який проходить в одному з моїх улюблених місць - поблизу Кам'янець Подільської фортеці, - розповідає співачка Марієтта Вейс. - Хлопці-рокери покажуть всю свою чоловічу мужність. Я ж розбавлю цю атмосферу своїми танцювальними хітами".

Не залишать нікого байдужими запальні хіти виконавців "Нумер 428". Чоловіки обіцяють виконати не тільки усім відомі пісні, але й готують музичні сюрпризи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроавтомобілі, стильні домашні улюбленці й виступ "Нумер 482" – стартує "РетроФест"

"Пісню "Добрий ранок, Україно" виконаємо в стилі так званого одеського ретро. Також звучатимуть наші традиційні пісні "Прощання з морем", "Батьківщина", "Коли вона поруч" та інші. - розповідає хедлайнер гурту Віталій Кириченко. - Новим проектом буде діджей-сет від нашого гурту з живим виконанням партії барабанів".

Піднесений настрій, море гумору і якісну музику обіцяють учасники гурту "Шо такоє?".

"Ми вже на повну готуємось до фестивалю. Використовуємо кожну можливість, щоб провести репетицію. Між виступами житимемо в наметі біля фортеці разом з усіма іншими учасниками заходу", - говорить лідер гурту і керівник будинку культуру села Іванковичі Олександр Зеленський.

Міжнародний фестиваль стилю "Ретрофест" пройде вчетверте. Вперше захід відбувся 2009-го року. Після семирічної перерви, 2017-го, фестиваль відновився.

Зараз ви читаєте новину «Власний гімн, "Нумер 248" та "Що такоє?" - скоро стартує "Ретрофест"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути