середа, 03 жовтня 2018 12:44

Vision RS і Kodiaq RS - що показала Skoda у Парижі
8

Skoda представила у Парижі п'ять новинок.

Прототип Vision RS створює уявлення про майбутні моделі, а кросовер Kodiaq RS – нову концепцію спортивних позашляховиків, передає "Авто 24".

Skoda Vision RS

Цей спорткар отримав емоційний дизайн. Розробники подовжили приладову панель з карбоновими елементами. Внутрішнє оформлення Vision RS складається з спеціально вирізаного кришталю ручної роботи від чеського виробника скла Lasvit. Панель приладів має характерний дизайн для RS з підсвічуванням і сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи.

  Концепт SKODA VISION RS. Фото: Авто 24
Концепт SKODA VISION RS. Фото: Авто 24

Центральна консоль Vision RS, а також каркас перемикача DSG повністю виконані з вуглепластику.

  SKODA VISION RS. Фото: Авто 24
SKODA VISION RS. Фото: Авто 24

Skoda Kodiaq RS

Серійний Skoda Kodiaq RS має найпотужніший дизельний двигун в історії - 176 кВт, 240 к.с., а також повнопривідну адаптивну підвіску. Це наділяє позашляховик рисами спорткарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто Skoda стали безпечнішими - презентували оновлення

  SKODA KODIAQ RS. Фото: Авто 24
SKODA KODIAQ RS. Фото: Авто 24

Зовні заряджений Kodiaq RS відрізняється світлодіодними фарами з кристалічним ефектом, які входять в стандартну комплектацію та характерним обвісом кузова. Для новинки також буде доступний новий колір Race Blue.

Серед обладнання - віртуальна панель з індивідуальним налаштуванням в карбоновому оформленні. На дисплеї панелі приладів з'явився варіант Sport – в ньому лічильник оборотів двигуна та спідометр відображені в центрі.

  Віртуальна панель SKODA KODIAQ RS. Фото: Авто 24
Віртуальна панель SKODA KODIAQ RS. Фото: Авто 24

Kodiaq RS – перша в історії модель Skoda, де застосована звукова система Dynamic Sound Boost. Вона опрацьовує дані бортового комп'ютера автомобіля й регулює звук двигуна в залежності від обраного режиму руху.

Skoda Karoq Scout та Sportline

Skoda Karoq отримав версію Sportline з турбодвигуном об'ємом 2.0 (140 кВт/190 к.с.), спортивні сидіння та чорні елементи дизайну. Всього ж новинка отримає вибір з двох дизельних та двох бензинових двигунів потужністю від 150 до 190 к.с.

  SKODA KAROQ SCOUT. Фото: Авто 24
SKODA KAROQ SCOUT. Фото: Авто 24

Skoda Karoq Scout випускатимуть лише з повним приводом. Цей "любитель пригод" виділяється пластиковими накладками для захисту кузова, хромованими елементами кузова. В салоні – темний рояльний лак, вставки з темного дерева та контрастна стрічка.

Skoda Octavia G-TEC

Машина обладнана новим двигуном об'ємом 1.5 л. (96 кВт/130 к.с.) і працює на природньому газі. Запас ходу на цьому паливі 480 км, який досягається завдяки трьом газовим балонам та невеличкому бензиновому баку. Octavia G-TEC раніше за інші нові моделі Skoda потрапить на український ринок.

  SKODA OCTAVIA G-TEC. Фото: Авто 24
SKODA OCTAVIA G-TEC. Фото: Авто 24

Чеська компанія розкрила характеристики нового міського кросовера Vision X. Кросовер має гібридну силову установку. У ній двигун внутрішнього згоряння може працювати на газі або на бензині. Силовий агрегат моделі складається з 1,5-літрового турбомотора та пари електричних двигунів. Потужність турбомотора - 130 к.с. Один електричний двигун з'єднаний з ДВС. Другий розташували на задній осі. Він забезпечує роботу системи повного приводу.

Зараз ви читаєте новину «Vision RS і Kodiaq RS - що показала Skoda у Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути