четвер, 25 червня 2020 10:38

Випустять унікальний Opel Mokka – що нового запропонує виробник
11

Opel Mokkа-e 2021
Фото: Opel.ua
Opel Mokkа-e 2021
Opel Mokkа-e 2021
Opel Mokkа-e 2021
Opel Mokkа-e 2021

Компанія Opel представила друге покоління кросовера Mokka, який тепер став електрокаром.

Mokka 2021 першим отримав фірмову зовнішню рису, названу Opel Vizor. Ця риса буде притаманна і наступним моделям, повідомили в Auto24.

Окрім цього, Mokka-e виділяється високою посадкою, електроприводом без викидів. Його енергетична потужність становить 100 кВт/136 к. с. та 260 Нм крутного моменту.

Авто – повністю цифрове, з електронною панеллю приладів та медіацентром, має першим у сегменті матричне світло IntelliLux LED без відблисків. Окрім цього, в Opel Mokka-e 2021 є адаптивний круїз-контроль із системами зупинки та руху та системою допомоги.

Незважаючи на трохи більшу колісну базу (+2 мм), новий Mokka на 12,5 см коротший за попередника. При цьому простір у багажнику залишився таким самим – 350 л із кріслами у звичайному положенні. Загальна довжина кросовера становить 4,15 м, що забезпечує йому маневреність та легше паркування..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українським водіям пропонують "доносити" на порушників ПДР за допомогою мобільного додатка

Кросовер оснащується акумулятором на 50 кВт/год., котрий забезпечує запас ходу у 322 км за методом вимірювання WLTP у звичайному режимі, а в режимі "Еко" повинен долати ще більші відстані. Система швидкого зарядзаряджання постійного струму потужністю 100 кВт дає змогу зарядити акумулятор до 80% за 30 хвилин. На акумулятори виробник надає гарантію на 8 років.

Новий Opel Mokka-e підтримує різні варіанти зарядки, від однофазної до трифазної на 11 кВт.

У продаж Opel Mokka-e повинен надійти наприкінці літа, хоча більшості дилерів по всьому світу дістанеться лише на початку 2021-го. Разом із стовідсотково електричним Mokka-e будуть також доступні Mokka з традиційними бензиновими та дизельними ДВЗ. Ціни будуть оголошені додатково.

Найпопулярнішим автомобілем серед українських викрадачів стала японська Toyota. Таких 20% від усіх зниклих. На другому місці - BMW. Серед усіх інших частка викрадень за рік німецької марки становить 19%. На третьому місці - Mercedes-Benz, 16%.

Зараз ви читаєте новину «Випустять унікальний Opel Mokka – що нового запропонує виробник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути