четвер, 04 лютого 2021 12:57

Вартість, як три iPhone - презентували електромобіль
3

Презентували новий електромобіль
Фото: Autoportal
Презентували новий електромобіль
Презентували новий електромобіль

Нещодавно у Китаї стартував продаж нової версії електрокара Changan Ben Ben E-Star. Вартість такого електрокара становить $4,7 тис., приблизно 132 тис. грн.

У середньому ціна на авто дорівнює трьом iPhone в найдорожчому виконанні, повідомляє Autoportal.

Changan Ben Ben E-Star випускають з 2014 року і до недавнього часу його вартість становила $6,3 тис., приблизно 176 тис. грн. Тепер у лінійці виробника з'явився бюджетний варіант.

З метою економії відмовилися від віртуальної панелі приладів, додаткових фар, кондиціонера та 10, 25-дюймового тачскріна. Електрокар має центральний замок, електросклопідйомники і ABS.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобіль за 12 млн помітили біля столичного банку

На китайський електромобіль для зниження ціни встановили менш потужний 41-сильний електродвигун і дешевшу літій-залізо-фосфатну батарею ємністю 23,8 кВт⋅год. Максимальна швидкість машини - 101 км/год, а запас ходу - 150 км - циклом NEDC.

Наприклад, дорожчий варіант оснащений 75-сильним двигуном і батареєю на 32 кВт⋅год. У цьому випадку максималка дорівнює 125 км/год, а запас ходу - 300 км.

У Києві автофани помітили спорткар Hennessey Venom 1000 Twin Turbo. Тюнінгований Dodge Viper не лише має ефектний вигляд, але й потужні технічні характеристики.

Зараз ви читаєте новину «Вартість, як три iPhone - презентували електромобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути