вівторок, 15 грудня 2015 19:15

В Україні відкрили доступ Єдиного реєстру транспортних засобів

В Україні відкрили доступ Єдиного реєстру транспортних засобів

Керівництво МВС України дало змогу громадянам користуватися Єдиним реєстром транспортних засобів. Про це повідомляє Обозреватель.

Тепер для того, щоб дізнатися, хто є власником того чи іншого автомобіля, потрібно зайти на офіційний сайт відомства, вибравши спеціальний пункт "Реєстр транспортних засобів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульних примусять розбиратися у якості доріг

Далі громадянам необхідно буде авторизуватися в системі за допомогою BankID (тобто потрібно "залогінитися" за допомогою власної банківської картки) або за сертифікатом електронно-цифрового сигнатури. Користувачі, які вже почали використовувати реєстр, зазначають, що поки його робота налагоджена не до кінця. А відповіді на запит повинні приходити тільки через декілька діб після подачі.

Нагадаємо, з 2019 року в Україну повернеться обов'язковий технічний огляд легкових автомобілів , з 2015 року - вантажівок, з 2017 року - автобусів, до 2022 року - мотоциклів.

Зараз ви читаєте новину «В Україні відкрили доступ Єдиного реєстру транспортних засобів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути