Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2020 17:19

В Україні розігрують автомобіль з кінострічки Форсаж
4

Mitsubishi Eclipse
Фото: DreamCar.
Mitsubishi Eclipse
Mitsubishi Eclipse
Mitsubishi Eclipse

В Україні розігрують автомобіль Mitsubishi Eclipse. Це повна копія автомобіля з фільму "Форсаж", за кермом якого їздив Пол Вокер.

Mitsubishi Eclipse випустили 1999 року. Він має двигун Evolution 7 GT-A ранного покоління об'ємом 2 л, автоматичну коробку передач, дискові гальма на 4 колесах, шкіряний салон.

В Україну автомобіль потрапив із Японії. На ньому відразу перетягнули шкіряний салон, встановили обвіс. Mitsubishi Eclipse декілька років брав участь у виставках, зібрав багато нагород завдяки своєму зовнішньому вигляду. Після невеликого ДТП автомобіль продали у м. Дніпро, там він змінив 4 власників. І нарешті потрапив до харківських автомайстрів DreamCar. Вони перевтілили автомобіль в справжню легенду "Форсажу."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Має рекордне прискорення і двигун на 780 "коней" — Ferrari презентувала найпотужніший суперкар

"Ми замінили двигун, перебрали коробку передач, пересипали обвіс і тепер автомобіль "може літати", — говорить один з майстрів DreamCar Артем — Спорткар отримав 18-дюймові диски, кузов обклеїли наліпками, а дно обтягнули світлодіодною стрічкою. Ми дотримались всіх правил тюнінгу 2000-х."

DreamCar створили цей проєкт, щоб подарувати автомобіль одному з підписників Instagram. Розіграв відбудеться 30 листопада, до річниці з дня загибелі Пола Уокера.

Компанія BMW запускає кросовер iX із запасом ходу 600 км. Це 2-й повністю електричний автомобіль марки. Його виробництво стартує 2021 року. Вартість електрокара може виявитися вище $70 тис., пише The Verge.

Зараз ви читаєте новину «В Україні розігрують автомобіль з кінострічки Форсаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути