середа, 13 травня 2020 09:56

В Україні різко стали популярними електронні поліси

В Україні різко стали популярними електронні поліси
Автоцивілки набирають популярності. Фото: nv.ua

В Україні стають популярними електронні договори обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників (ОСЦПВ).

На кінець квітня вже уклали 2,17 млн електронних договорів, загальний обсяг премій за якими становить 1,7 млрд грн. У самому квітні власники авто придбали 250 тис. електронних полісів, що є своєрідним рекордом, повідомили в Auto24.

"Карантин продемонстрував, наскільки важливою виявилася робота з діджитальної трансформації галузі ОСЦПВ. Цифрові рішення допомогли під час пандемії зберегти організованість роботи страхових компаній і можливість продовжувати якісно обслуговувати клієнтів", – розповів генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Формулі-1" виповнюється 70 років

За його словами, страховики ОСЦПВ запропонували клієнтам, одержувачам страхових виплат, партнерам, працівникам цілу систему цифрової підтримки: комунікації та консультації через сучасні діджитальні канали, укладання електронних договорів ОСЦПВ, електронний європротокол, можливість віддаленого надання інформації про обставини страхового випадку, системи віддаленої роботи для персоналу тощо.

На більшості українських автозаправних станцій протягом весни 2020 року подешевшало пальне. Так А-95 можна придбати вже за 23,90 грн за літр, а на деяких АЗС вартість бензину опустился взагалі нижче за 20 грн за літр.

Зараз ви читаєте новину «В Україні різко стали популярними електронні поліси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути