Ексклюзиви
середа, 16 вересня 2020 18:49

В Україні перетворили "Волгу" на кабріолет

В Україні перетворили "Волгу" на кабріолет
Учасники автомобільного проекту DreamCar.ua створили кабріолет власними руками Фото: Апостроф

Хлопці з харківського автомобільного проекту DreamCar.ua перетворили стару "Волгу" на кабріолет і розповіли про це 10 вересня у відео-ролику на своєму каналі в YouTube.

"Ще один проект на базі "Волги" ГАЗ-24. Цього разу в наші руки потрапила "Волга", з якої зробили кабріолет. Цей автомобіль купив дідусь ще у далекому 2012 році. І з тих пір її життя заграло новими фарбами. Після покупки машина відразу вирушила в гараж де її розібрали до голого кузова" - розповідає команда DreamCar.ua.

Автомобілю ГАЗ зрізали дах і кузов втратив свою жорсткість. Провели цілий ряд робіт з посилення кузова: зробили інтегровану раму і додали поперечну раму в салон автомобіля. Після посилення кузова всю фарбу зачистили, проблемні місця зашпаклювали і автомобіль повністю перефарбували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні будуватимуть дороги з промислових відходів

На Вінниччині студенти-автомеханіки під час карантину створили "музичний" кабріолет зі старого "Запорожця". Молоді механіки зрізали дах автомобіля, поміняли сидіння і встановили акустичну систему.

Зараз ви читаєте новину «В Україні перетворили "Волгу" на кабріолет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути