четвер, 10 вересня 2020 12:35

В Україні виготовлятимуть автомобілі Renault

В Україні виготовлятимуть автомобілі Renault
У Запоріжжі виготовлятимуть автомобілі Renault. Фото: Pixabay

Виробництво автомобілів Groupe Renault для українського ринку розпочав найбільший український виробник легкових автомобілів "Запорізький автомобілебудівний завод" (ЗАЗ).

Він входить до структури Української автомобільної корпорації. Про нове виробництво повідомили в пресслужбі підприємства.

"Перед початком проєкту ЗАЗ пройшов масштабну модернізацію, щоб повністю відповідати міжнародним стандартам якості Groupe Renault. Система Alliance Production Way розгорнута на заводі та буде суворо управлятися для забезпечення українського ринку автомобілями міжнародного рівня якості", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попит на електромобілі в Україні знижується

За словами голови правління ЗАЗ Миколи Євдокименка, цей проєкт створить нові робочі місця і сприятиме розвитку вітчизняного автопрому.

"Локалізоване збирання дасть нам змогу залишатися в безпосередній близькості від наших клієнтів і адаптувати пропозицію і сервіс до потреб ринку", - цитує пресслужба Євдокименка.

Керуючий директор "Groupe Renault Export Регіон Євразія" Макс Місана зазначив, що український ринок має високий потенціал завдяки своєму місцю розташування й зростанню інтересу до нових автомобілів.

"Група Renault має сильні позиції в Україні та зберігає своє лідерство на ринку. Цей проєкт означає, що ми та наші партнери впевнені в тому, що бренди "зроблено в Україні" будуть на тому ж рівні якості, що й продукція інших заводів групи Renault", - сказав Місана.

На закарпатському заводі "Єврокар" можуть виготовляти електромобілі Volkswagen. Про це 2 вересня повідомив народний депутат України Роберт Горват на своїй сторінці у Facebook. Законопроєкти №3476 та №3477 є революційними. Вони створюють умови для перезапуску вітчизняного автомобілебудування та виходу на європейський ринок.

Зараз ви читаєте новину «В Україні виготовлятимуть автомобілі Renault». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути