середа, 29 серпня 2012 15:21

У Москві пройшла світова прем'єра нової BMW 7 Series
10

Фото: Фото: auto.vesti.ru

Концерн BMW представив на Московському міжнародному автосалоні світову прем'єру нового флагманського седана BMW 7 Series. Нова "сімка" стала головною прем'єрою стенду BMW. Виробник суттєво модернізував машину, зумівши зберегти впізнаваний стиль і образ.

Зокрема, були значно оптимізовані ключові технічні вузли, механіка та кінематика підвіски, а також змінені налаштування шасі, встановлені нові гумові опори, амортизатори і пневмопідвіска з регулюванням висоти кузова. В екстер'єрі з'явилися оновлені світлодіодні фари з типовими для марки світними кільцями у формі ореолу і зовнішні дзеркала заднього виду з вбудованим покажчиком повороту.

BMW 7 серії отримав нові і повністю перероблені варіанти двигунів, які стали економічнішими в порівнянні з попередником. Крім того, як і повідомлялося раніше, концерн приготував ексклюзивну комплектацію спеціально для російського ринку - повнопривідний 740Li xDrive.

Загалом BMW привіз на автосалон до Москви сім новинок. Крім нової 7 Series в столиці Росії пройшла прем'єра нового компактного кросовера BMW X1, однієї з найуспішніших моделей в лінійці компанії. На автосалоні також представили нове покоління BMW 1 Series з трьохдверним кузовом. У нової генерації були збільшені габарити моделі (в порівнянні з попередником), простір для пасажирів, а також кількість пропонованих моторів.

Крім того, однією з найбільш очікуваних прем'єр BMW став концептуальний родстер BMW i8 Concept Spyder. На ММАС-2012 пройшла європейська прем'єра цього автомобіля.

Нагадаємо, раніше BMW показала силует родстера Coupe Zagato.

Зараз ви читаєте новину «У Москві пройшла світова прем'єра нової BMW 7 Series». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути