Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2017 17:37

В Ізраїлі побудують дорогу-зарядку для електромобілів

В Ізраїлі побудують дорогу-зарядку для електромобілів
hi-news.ru

Дорогу, яка заряджатиме електромобілі побудують в Ізраїлі. Новітній автошлях прокладуть в місті Тель-Авів. Він заряджатиме машини під час їзди.
Спеціальна машина риє траншею глибиною в 8 см, в яку кладуть індукційні котушки. Далі ділянку зверху покривають асфальтом.


"Для прокладки зарядних елементів потрібні тільки мідь і гума, а сама прокладка може проводитися швидко навіть на вже існуючих дорогах. У майбутньому ми хотіли б перевести весь електричний транспорт в Ізраїлі на технологію індуктивної зарядки в русі. Крім того, наша компанія отримала грант на дослідження від Європейського Союзу, так що подібні електрифіковані дороги можуть незабаром з'явитися і в Європі", - сказав Орен Езер, директор компанії Electroad.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Силовий агрегат Infiniti став двигуном року
Технологія бездротової зарядки вже пройшла випробування в лабораторії компанії Electroad на 20-метровій дослідній ділянці. Про це повідомляє Еспресо.
Розробники хочуть перевести на цю технологію весь електричний транспорт.

Американський завод Mitsubishi в місті Нормал штату Іллінойс переобладнають для виробництва електричних авто. Випускати електромобілі з підприємства компанії Mitsubishi Motors планує американський стартап Rivian Automotive.
Зараз ви читаєте новину «В Ізраїлі побудують дорогу-зарядку для електромобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути