вівторок, 23 лютого 2016 12:16

В Італії представили Ferrari GTC4Lusso

В Італії представили Ferrari GTC4Lusso

Автомобіль представили на віллі 19-го століття Ерба, розташованого на березі озера Кома.

680-сильний спорткар Ferrari GTC4Lusso показали на приватному заході, який пройшов в Італії. Автомобіль продемонстрували для більш ніж тисячі потенційних покупців. Захід пройшов на віллі 19-го століття Ерба. Саме на цій віллі проходили зйомки популярних голлівудських фільмів, таких як "Дванадцять друзів Оушена" і "Прохолодний", повідомляє AvtoReliz.

Вечір розпочався з презентації особливостей Ferrari GTC4Lusso, після чого група танцюристів у супроводі живого оркестру продемонструвала концептуальний автомобіль. Прем'єра спорткара для світової громадськості відбудеться на автосалоні в Женеві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Fiat представить 170-сильну версію 500X

Автомобіль отримав назву на честь його побратимів 330 GTC, 330 GT 250 GT Berlinetta Lusso, а цифра 4 означає 4-місцеву конфігурацію.

Ferrari GTC4Lusso є спадкоємцем FF і під капотом зарядженого автомобіля розташований 6,3-літровий атмосферний двигун V12 з вихідною потужністю 680 к.с. і 697 Нм крутного моменту відповідно. 80% крутного моменту доступні з 1750 об/хв, а динаміка розгону до 100 км/год складає 3,4 секунди, а максимальна швидкість — 335 км/ч.

Зараз ви читаєте новину «В Італії представили Ferrari GTC4Lusso». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути