середа, 22 травня 2019 15:06

Унікальні дефіле й сімейні ігри - "РетроФест" запрошує на свято відвідувачів від 1 до 101 року
4

"РетроФест” запрошує відвідувачів будь-якого віку
Фото: Ретрофест
"РетроФест” запрошує відвідувачів будь-якого віку
"РетроФест” запрошує відвідувачів будь-якого віку
"РетроФест” запрошує відвідувачів будь-якого віку

7 червня у Кам'янці-Подільському стартує IV Міжнародний фестиваль стилю "РетроФест". Головною темою 10-ювілейного заходу стане сім'я.

У 2019 році родинний "РетроФест" залучив до свята людей всіх вікових категорій. Так, у програмі заходів буде не тільки молодь, але й категорія поважних людей в особі "Університету III віку". Завдяки цьому, активне старше покоління зможе згадати власну молодість, студентські роки та безтурботне кохання.

"В рамках фестивалю бутік "Сорока. Будь яскравою!", спільно з Університетом III віку при ТЦСО "Турбота" організовує показ жіночого одягу літньої колекції провідних українських брендів, - розповідає Gazeta.ua організатор фестивалю Олена Дика. - У ролі моделей виступають клієнти та слухачі цього закладу, в тому числі і їхні очільники. Ці неймовірні харизматичні жінки просто приречені на успіх, подаючи яскравий приклад жінкам будь-якого віку бути щасливими та енергійними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика ретро 7'Я: відбудеться фестиваль стилю "Ретрофест"

Середній командний вік моделей, задіяних в одному шоу, становить 70 років. Так, у перший день "РетроФесту" новообрані моделі продефілюють у вінтажному вбранні. Другий показ відбудеться наступного дня. Проте цього разу, ті ж самі пані постануть для всіх в ультрасучасному одязі.

"У цей період чоловіки зможуть розважитись у нашому ГРАЙ-LAND. Будь-хто може взяти шахи, шахмати чи доміно. Такі настільні ігри допоможуть згадати юність, коли вони бавилися в ці ігри у власних дитячих дворах", - додає Олена Дика.

Крім цього, "Університету III віку" підготує власну концертну програму із пісень, танців та літературних вечорів. Один із найстарших учасників продемонструє вміння складати вірші "на льоту".

Зараз ви читаєте новину «Унікальні дефіле й сімейні ігри - "РетроФест" запрошує на свято відвідувачів від 1 до 101 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути