пʼятниця, 26 квітня 2019 11:11

Українська чемпіонка світу стане обличчям нового проекту Mitsubishі
4

Нішино Кейсуке і Дар’я Білодід
Фото: Mitsubishi
Нішино Кейсуке і Дар’я Білодід
Дар’я Білодід
Дар’я Білодід - новий амбасадор Mitsubishi в Україн

18-річна чемпіонка світу із дзюдо Дар'я Білодід стане новим амбасадором бренду Mitsubishi в Україні.

25 квітня голова офіційного імпортера автомобілів Mitsubishi в Україні Нішино Кейсуке розповів про їхнього нового амбасадора.

"Коли я вперше запитав себе, хто може стати потенційним олімпійським чемпіоном 2020-го, одразу спала на думку Дар'я Білодід, - говорить генеральний директор компанії "Ем Ем Сі Україна" Нішино Кейсуке. — Тоді я ще не знав, що вона є надзвичайно популярною в Японії".

Ще одним важливим чинником стало те, що Дар'я — наймолодша чемпіонка світу за всю історію дзюдо.

"Дівчина пропагує цінності, які є дуже важливими для бренду - амбіційність, силу та впевнений рух уперед. Ми як японська інвестиційна компанія дуже зацікавлені в олімпійських іграх, які відбудуться у Токіо 2020-го. Попередні ігри, які проходили 1964-го, відіграли визначну роль для японської економіки", — каже він.

Основною спільною ініціативою в бренду і чемпіонки світу є соціальний проект про безпеку на дорозі. Проект "М'який шлях" повинен підвищити обізнаність водіїв щодо керування автомобілем. Завданням Дар'ї протягом співпраці буде безпечне водіння.

"У водія та дзюдоїста є дещо спільне — пояс. У дзюдо він показує рівень досягнень. В автомобілів — безпеку", - говорить Дар'я Білодід.

Крім цього, за підтримки Mitsubishi Motors Дар'я подарує одній спортивній школі дзюдо спортивну форму.

"В Україні є дуже багато шкіл, які навчають дзюдо. Проте, далеко не всі мають можливість купити спортивну форму для змагань", — додає Білодід.

Зараз дівчина — Посол доброї волі з питань туризму та культурних зв'язків між Японією та Україною.

Своїм першим автомобілем новий абмасадор Mitsubishi обрала кросовер цього бренду Eclipse Cross червоного кольору. Машину назвали "Червоний діамант".

З травня 2017-го українська поліція використовує гібридні позашляховики Mitsubishi Outlander. Першою партією доставили 365 автомобілів. Договір про закупівлю Нацполіція уклала 16 грудня 2016-го.

Зараз ви читаєте новину «Українська чемпіонка світу стане обличчям нового проекту Mitsubishі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути