четвер, 29 вересня 2011 14:14

Українців хочуть "завалити" російськими автівками ГАЗ

Українців хочуть "завалити" російськими автівками ГАЗ

Продажі в Україні автомобілів ГАЗ в 2011 році виростуть на 33% порівняно з 2010 роком - до 5,3 тис.

Такий прогноз озвучив президент Групи "ГАЗ" Бу Інге Андерссон.

"За січень-серпень поточного року в Україні продано 3,1 тисячі автомобілів (газ. - ред.), що на 28% більше, ніж за той же період 2010 року, а до кінця року продажі становитимуть 5,3 тисячі одиниць в порівнянні з 4 тисячами у 2010 році ", - сказав він на брифінгу в четвер у рамках 7-го Міжнародного салону вантажних та комерційних автомобілів TIR-2011.

При цьому президент групи зазначив, що виведення на ринок "ГАЗелі Бізнес", у тому числі в червні поточного року моделі з дизельним двигуном Cummins, дозволило автомобілям ГАЗ зайняти 50% ринку України в сегменті легких комерційних автомобілів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Путін спромігся завести нову "Ладу" з п'ятого разу

У числі "бестселерів" продажів в Україну він відзначив "ГАЗель Бізнес", повнопривідний автомобіль "Соболь" і середньотоннажний вантажний автомобіль "Валдай".

Як підкреслив глава наглядової ради Групи "АІС" Василь Поляков, в поточному році в комерційному сегменті зростання продажів ГАЗ випереджає ринок - якщо сегмент зростає на 10%, то продажі ГАЗ - на 20%.

"Наступного року, сподіваюся, ринок зростатиме не меншими темпами, хоча прогнозувати наступний рік дуже складно", - зазначив він.

У той же час Поляков зазначив, що Група "АІС" очікує в 2012 році збільшення держзакупівель, зокрема, Міністерством внутрішніх справ.

"Якщо цього року закуповуються сотні автомобілів, то наступного році потреба становитиме тисячі", - зазначив Поляков.

У числі чинників зростання продажів в 2012 році він також відзначив наявність кредитних і лізингових програм та очікуване зростання закупівлі автотехніки до Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «Українців хочуть "завалити" російськими автівками ГАЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути