середа, 11 листопада 2015 13:35

Україна презентувала власний "джип" за 25 тисяч доларів
2

Джип Hunter
Фото: Електрон
Джип Hunter

У Львові презентували новий вітчизняний всюдихід Hunter. Про це повідомляють у прес-службі корпорації "Електрон".

Особливістю позашляховика Hunter є спеціальний оглядовий майданчик з поручнями на даху кузова, на який можна піднятися розкладною драбинкою. Машина оснащена потужною електронною лебідкою. Повнопривідний Hunter може долати бездоріжжя і круті підйоми і за необхідності допомагати іншим транспортним засобам.

Конструкція нового автомобіля Hunter розроблена з можливістю створення на його базі нових модифікацій різного призначення: для транспортування персоналу, що працює у важких польових умовах (геологи, геофізики, лісники, залізничники і т. д.), а також для організації активного відпочинку. Наприклад, полювання в мисливських господарствах. Автомобіль розрахований на перевезення 6 осіб. 2 з яких в кабіні і 4 - в кузові.

Пасажирський салон обладнаний відкидними столиками, шафою для зберігання одягу, ручної поклажі та спорядження, системами опалювання і кондиціонером. Автомобіль розрахований на функціонування в помірному кліматі при номінальних температурах повітря навколишнього середовища від мінус 30 ° C градусів до плюс 50 ° C.

Орієнтована вартість позашляховика складає 25 тисяч доларів за базову комплектацію.

Нагадаємо, 9 листопада у Львові концерн Електрон презентував перший в Україні електробус, який планується до кінця року почне курсувати містом.

Зараз ви читаєте новину «Україна презентувала власний "джип" за 25 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути