понеділок, 04 квітня 2016 13:49

Укравтодор попереджатиме про ремонт доріг на Яндекс.Картах

Укравтодор попереджатиме про ремонт доріг на Яндекс.Картах

Держагентство Укравтодор розробляє інтерактивну карту стану українських доріг. Фахівці агентства почали вносити на Яндекс.Карти інформацію про дорожні роботи та перекриття міжміських трас. Про це повідомляє прес-служба компанії Яндекс.

За допомогою інтерактивної карти автомобілісти зможуть подивитися, чи проводять на трасі ремонтні роботи. Якщо рух обмежений, то на карті повідомлятимуть скільки вільних смуг залишилося.

"Відомості про перекриттях міжміських трас були на сервісі і раніше, але вони мали частковий характер. Щось ми брали з відкритих джерел, щось додавали користувачі. Завдяки Укравтодору тепер буде повна картина. Через інтерфейс адміністратора наші партнери додаватимуть на сервіс свіжу інформацію — одразу, як тільки вона до них надійде", — каже Євген Боднар, менеджер по роботі з партнерами компанії "Яндекс.Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні запустили онлайн-сервіс для реєстрації авто

Також, Укравтодор показуватиме стихійні перекриття, наприклад, пов'язані з мітингами. Програма допоможе побудувати маршрут в об'їзд перекриттів — якщо це можливо.

Нагадаємо, Державне агентство автомобільних доріг України займається дорожнім господарством країни і керує дорогами загального користування. У віданні агентства 169,6 тис. км доріг, 52 тис. км з них — державного значення, 117,6 тис. км — місцевого. Саме про ці дороги інформація потраплятиме на Яндекс.Карти. У 2016 році Укравтодор планує відремонтувати 728 км доріг, на це з держбюджету виділено близько 3,5 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Укравтодор попереджатиме про ремонт доріг на Яндекс.Картах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути