понеділок, 02 вересня 2019 13:45

Українка знайшла повний дублікат власного автомобіля

Українка знайшла повний дублікат власного автомобіля
Дублікат власного Smart автомобілістка знайшли у Києві Фото: dtp.kiev.u

У машин збіглися держномери і були однаковими техпаспорти.

1 вересня у Києві жінка випадково виявила абсолютний дублікат свого автомобіля Smart, повідомляє dtp.kiev.ua у Facebook.

"Вирішила погуляти в неділю в центрі. Припаркувалася біля парку Шевченка і пішки пішла гуляти. Іду Хрещатиком і бачу свою машину! Я була в шоці, навіть більше, ніж шок! Придивившись, зрозуміла, що не моя, але державний номер, колір, модель, навіть рік випуску і тонування один в один із моєю", - написала у групі автомобілістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки нових автомобілів купили українці в серпні

Жінка викликала поліцію. Після приїзду правоохоронці дочекалися власника дубліката. Обидва автомобілі були застраховані в одній компанії. Техпаспорт другого Smart також виявився повною копією оригіналу.

"Найцікавіше, що номер - не підробка, а, за попередньою інформацією, офіційний дублікат. Бажаю нікому не потрапляти в подібні ситуації!" - йдеться у повідомленні.

У коментарях до публікації зазначили, що у дубліката був перебитий Vin-код, який не пробивався у базі. Зараз підроблений Smart евакуювали, а власник перебуває під слідством.

Зараз ви читаєте новину «Українка знайшла повний дублікат власного автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути