вівторок, 20 листопада 2018 18:27

Учасник акції євробляхарів травмував поліцейського

Учасник акції євробляхарів травмував поліцейського
На Рівненщині наїхали на поліцейського. Фото: поліція

На дорозі "Київ-Чоп" біля села Біла Криниця Рівненського району один з учасників акції власників нерозмитнених автомобілів травмував працівника поліції.

"Слідчо-оперативна група встановила, що близько 9:00 один з учасників акції, 29-річний водій автомобіля Renault Laguna, порушив правила дорожнього руху і зробив зупинку в невстановленому місці - посеред проїжджої частини дороги. На законну вимогу працівника поліції, начальника патрульної поліції Рівненській області, усунути правопорушення водій скоїв рух в його сторону і допустив наїзд на ногу", - повідомляє Департамент комунікації поліції Рівненської області..

Потерпілий за медичною допомогою поки не звертався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цей законопроект не легалізує "євробляхи - що передбачає закон 8487

За фактом умисного заподіяння шкоди працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов'язків розпочато досудове розслідування. Слідчі дії відносно 29-річного рівнянина тривають.

В Україні проходить акція громадянської непокори власників євроблях. Мітингарі зібралися біля Верховної Ради. Безстрокова акція також проходить у 56 містах, окрім Закарпаття, Луганщини і Криму. Її підтримали понад 50 тис. українців.

Зараз ви читаєте новину «Учасник акції євробляхарів травмував поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути