понеділок, 09 вересня 2013 18:28

У серпні українці скупили автомобілів на 520 мільйонів доларів

 

Згідно з даними автопродажів та реєстрації транспортних засобів, в серпні жителі України скупилися новими легковими автомобілями майже на 520 мільйонів доларів. Ця сума на 17% більше, ніж у липні, повідомляє RST.ua.

Такі цифри експерти пояснюють введенням на початку вересня утилізаційного збору, а також обмеження готівкових розрахунків до 150 тисяч гривень.

У загальній картині автомобільної галузі продажі машин виявилися нижче прогнозованих на 2013 рік за винятком "ажіотажних"  місяців, пов'язаних з прийнятими керівництвом країни заходами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція продовжує їздити на ВАЗах і "бобіках" замість нових Toyota Prius

Восени фахівці прогнозують зниження продажів нових легкових автомобілів після літнього ажіотажу .
"Варто очікувати зниження купівельної активності восени після сплеску автопродажів у серпні. До того ж, більш показовим стане перерозподіл попиту в бік "бюджетних" легкових машин, вартістю до 17 тисяч доларів, за рахунок більш дорого цінового сегмента від 17 до 35 тисяч доларів. частка ж продажів автомобілів "преміум" і "люкс" класів сильно не зміниться" - стверджують експерти RST.ua.

Варто відзначити, що на думку експертів, все більшим попитом будуть користуватися нові легковики з дизельними моторами. У серпні частка їх продажів стала рекордною з початку року і досягла більше 23 %.

Зараз ви читаєте новину «У серпні українці скупили автомобілів на 520 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути