Ексклюзиви
пʼятниця, 04 березня 2011 11:01

У Lexus оголосили українську ціну на люксовий гібрид СТ 200h

У Lexus оголосили українську ціну на люксовий гібрид СТ 200h

В Україні стартували офіційні продажі повногібрідного автомобіля класу "люкс" - "Lexus" СТ 200h. Ціна на новинку стартує від 32 570 євро.

Про це повідомили в "Тойота Україна".

Силова установка "Lexus Hybrid Drive" цього 5-дверного "Lexus" забезпечує показники викидів CO2 на рівні лише 94 г / км і витрату палива 4.1 л /100 в місті.

Новий CT 200h в Україні пропонують на вибір у чотирьох комплектаціях: Comfort, Executive, Executive + Navi і Luxury.

CT 200h має гібридний привід "Lexus" другого покоління, який об'єднує 1.8-літровий бензиновий двигун, що працює за циклом Аткінсона, з електромотором і компактною батареєю. Ці джерела енергії нового CT 200h виробляють потужність 136 к.с.

За безпеку відповідають: система пріоритетного гальмування BOS, антиблокувальна система ABS, система екстреного гальмування BAS, противобуксувальна система TRC і система курсової стійкості VSC (доступні як стандартне обладнання). Автомобіль оснащується 8 подушками безпеки. Для додаткового захисту в передні сидіння встановлюється система активних підголівників для захисту шиї WIL, яка допоможе зменшити ризик травми шиї в разі удару ззаду.

Зараз ви читаєте новину «У Lexus оголосили українську ціну на люксовий гібрид СТ 200h». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути