Ексклюзиви
пʼятниця, 09 вересня 2011 10:35

Toyota підігріла інтерес до компактного купе FT-86 новим тізером

Toyota підігріла інтерес до компактного купе FT-86 новим тізером

За спільний проект Subaru і Toyota зі створення компактного доступного спорткупе на Франкфуртському автосалоні буде відповідальний технологічний концепт Subaru BRZ Prologue. Між тим, Toyota привертає увагу до проекту випуском чергового відео-тізера, присвяченого своїм концептом FT-86 II.

Компанія Toyota покаже на своєму стенді останню версію прототипу FT-86 II, раніше презентовану на Женевському автосалоні. Ролик, поширений за кілька днів до Франкфуртської виставки, демонструє деякі подробиці роботи над концептом технологів, дизайнерів та інженерів. Судячи за рівнем опрацювання прототипу, саме FT-86 II можна вважати прообразом серійної модифікації купе, яка повинна з'явитися на ринку наступного року.

Серійна Toyota FT-86 буде відрізнятися від Subaru BRZ насамперед двигуном: як і Subaru, вона отримає оппозитний мотор, але він буде слабкіший і, як очікують, стане розвивати тільки 200 к.с. проти 260 у Subaru BRZ. В іншому конструктивно платформи будуть практично ідентичні: шестиступінчаста "механіка", задній привід плюс диференціал. За попередніми розрахунками, таке купе витратить на розгін до 100 км / год близько семи з половиною секунд.

Виробництво серійної модифікації Toyota FT-86 має стартувати на початку наступного року.


Зараз ви читаєте новину «Toyota підігріла інтерес до компактного купе FT-86 новим тізером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути