вівторок, 19 січня 2016 13:20

ТОП-10 найнебезпечніших доріг України

Автомагістралі, якими рухається найбільша кількість транспорту, - найнебезпечніші. Про це повідомляє Auto.ria.

В Україні немає інформації про обсяги транспортних потоків кожної траси. Тому важко вивести кількість ДТП у співвідношенні до трафіку. На дорогах, де більше автомобілів, вищий ризик дорожньо-транспортної пригоди.

Автор: Auto.ria
  ДТП
ДТП

Згідно з даними Управління безпеки дорожнього руху МВС України, впродовж 2015 року в Україні внаслідок ДТП на дорогах державного значення загинули 1249 осіб, а загалом на території держави - 3970 осіб. Тільки на десяти дорогах, які зазначені на слайді інфографіки, загинули 590 осіб, на інших 148 дорогах - 659 осіб, тобто майже половина загальної кількості жертв ДТП. Також на цих десяти дорогах найбільший травматизм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, які допоможуть не потрапити в аварію вночі

"Потрапити в ДТП може і досвідчений акуратний водій. Але на автошляхах є інші учасники дорожнього руху, які можуть щось "витворити". Щоб запобігти аварії, потрібно бути уважним, менше відволікаючих факторів (розмови по телефону, гучна музика, гучні пасажири і подібні подразники), справний автомобіль і дотримання швидкісного режиму", - радить Auto.ria.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найнебезпечніших доріг України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути