четвер, 07 лютого 2019 10:22

Tesla знизила ціни на електрокари

Tesla знизила ціни на електрокари
Tesla знизила вартість всіх версій електромобіля Model 3 на $1,1 тис. Фото: Politeka

Компанія Tesla знизила вартість всіх трьох версій електромобіля Model 3 на $1,1 тис.

Представники виробника пояснили зниження завершенням дорогої реферальної програми, що дозволило вивільнити додаткові фінанси, пише itc.ua.

Початкова задньопривідна конфігурація Tesla Model 3 "Mid Range Battery" тепер коштує $42,9 тис. або $34,85 тис. Ця модель розганяється до 96 км/год за 5,6 с, може набрати швидкість 200 км/год і має запас ходу 425 км за циклом EPA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простіше і дешевше: українцям дозволили купувати Tesla Model 3

Середня повнопривідна конфігурація Tesla Model 3 "Long Range Battery/Dual Motor All-Wheel Drive" оцінюється в $49,9 тис. Розганяється до 96 км/год за 4,5 с, максимальна швидкість руху становить 235 км/год, а запас ходу - 500 км.

Версія Tesla Model 3 "Performance/Dual Motor All-Wheel Drive" тепер коштує $60,9 тис. Вона володіє тим же запасом ходу, що і попередня версія, зате розганяється до сотні всього за 3,3 с і здатна набрати швидкість 250 км/год.

Tesla оголосила про зниження цін на всі свої моделі автомобілів на $2 тис. Необхідність такого рішення пояснюють скороченням федеральних податкових пільг для покупців. У результаті цього акції компанії впали на 10%.

Зараз ви читаєте новину «Tesla знизила ціни на електрокари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути