Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2020 10:52

Tesla представила оновлену Model 3 зі збільшеним запасом ходу
5

У Tesla оновили електрокар Model 3. Зміни стосуються технічних характеристик, а також елементів дизайну автомобіля. Вартість оновленої Tesla Model 3 стартує від $37 990 за базову модифікацію. За версію Performance - $48 690.

Нова версія електрокара стала динамічнішою - модифікація Performance тепер розганяється до 96 км/год. за 3,1 с, що на 0,1 с швидше, ніж у попередній версії електрокара, пише electrek.co.

Tesla Model 3 отримала також новий тепловий насос і збільшений запас ходу. Таким чином, модифікація Standard Range PlUs може проїжджати 420 км на одному підзаряджанні замість колишніх 400 км. При цьому електрокар версії Long Range зможе проїхати відстань до 565 км (раніше — 517 км).

Tesla показала оновлену Model 3
Фото: tesla.com
Tesla показала оновлену Model 3
Tesla показала оновлену Model 3
Tesla показала оновлену Model 3
Tesla показала оновлену Model 3

У Model 3 тепер новий багажник з електроприводом, подвійні склопакети, кермо з підігрівом, оновлені фари та габарити, а також дзеркала з автоматичним затемненням. Кермо виділили металевою обробкою, а саму центральну консоль переробили. Крім цього, компанія представила новий дизайн 18- та 19-дюймових коліс, а ще в покупців з'явилася можливість встановити 20-дюймові колеса Uberturbine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Amazon показала нові електровантажівки для доставки товарів

Румунський бренд Dacia представив перший електрокар Spring Electric. У дочірньому підрозділі Renault стверджують, що Spring Electric стане найдешевшим електромобілем у Європі.

Зараз ви читаєте новину «Tesla представила оновлену Model 3 зі збільшеним запасом ходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути