середа, 25 листопада 2020 10:48

Tesla планує вийти на європейський ринок із новим компактним авто

Tesla планує вийти на європейський ринок із новим компактним авто
В Америці автомобілі, як правило, більші з міркувань особистого смаку. Фото: pixabay.com

Американська автокомпанія Tesla планує розширюватися у Європі, вийшовши на масовий ринок із новим компактним автомобілем.

Про це заявив засновник Tesla Ілон Маск, пише Reuters.

"Мало б сенс випустити для країн Європи компактний автомобіль, можливо, хетчбек чи щось подібне. В Америці автомобілі, як правило, більші з міркувань особистого смаку", - сказав Маск на європейській онлайн-конференції, організованій німецьким урядом.

Засновник Tesla пригадав, що в Берліні в нього виникли проблеми з паркуванням свого 5-метрового автомобіля Tesla Model X.

Усі моделі Tesla на кілька десятків сантиметрів довші за автомобіль Volkswagen Golf, який вважається європейським еталоном компактних седанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акції Tesla рекордно виросли за годину

Компанія Tesla більше не продає бюджетну версію електрокара Model 3 вартістю $35 тис. Після оновлення модельного ряду 2021 року компанія зняла її з продажу. Model 3 була доступна покупцям протягом 1,5 року, і дехто дійсно придбав автомобіль за $35 тис. Однак на цю мить Tesla Model 3 більше не продається. Компанія дала співробітникам внутрішнє розпорядження перестати продавати Standard Range зі знижкою.

Зараз ви читаєте новину «Tesla планує вийти на європейський ринок із новим компактним авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути