Ексклюзиви
вівторок, 16 липня 2019 10:33

Tesla нехтує частиною тестів при збиранні Model 3

Tesla нехтує частиною тестів при збиранні Model 3
Tesla Model 3 не проводить частину регламентних перевірок Фото: teslaclub.lv

Під час складання Tesla Model 3 компанія не проводить частину регламентних перевірок, щоб вкластися у терміни збільшення виробництва.

Такого висновку дійшли на телеканалі CNBC. Деякі працівники повідомили їм про умови роботи на підприємстві Tesla під назвою GA4, яке працює понад рік у штаті Каліфорнія, передає УНН.

Робітники скаржаться на денну спеку і холод вночі. Торік до ангара потрапляв дим від природних пожеж. Телеканал отримав фотографії, на яких тріщини на пластику нашвидкоруч заклали ізоляційною стрічкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдяки пластику побудували 34 тис. км доріг

Компанія відкидає всі звинувачення і вважає, що відомості є жартами співробітників.

"Вводять в оману і не відображають практику збирання і справжній характер роботи у компанії", - повідомили у прес-службі Tesla.

Протягом 2-го кварталу 2019-го Tesla збільшила обсяги до рекордних показників. За цей період компанія доставила покупцям 95,2 тис. електрообілів. Із них 17,6 тис. машин Model S і Model X і 77,5 тис. автомобілів Model 3. Це на 50% більше, ніж у перші 3 місяці цьогоріч.

До кінця 2019-го компанія планує доставити 360 тис. електромобілів їхнім власникам. У тому числі понад 250 тис. Model 3.

Зараз ви читаєте новину «Tesla нехтує частиною тестів при збиранні Model 3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути