Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2018 12:45

Subaru визначився з назвою для нової гібридної моделі
5

Subaru до кінця року презентує нову модель із зарядженою гібридною силовою установкою Plug-In Hybrid. Новинку назвуть Evoltis.

26 березня компанія Subaru подала в Департамент з патентів та товарних знаків США заявку на затвердження нової назви Evoltis.

Subaru планує назвати новий гібрид Evoltis
Фото: carscoops
Subaru планує назвати новий гібрид Evoltis
Subaru планує назвати новий гібрид Evoltis
Subaru планує назвати новий гібрид Evoltis
Subaru планує назвати новий гібрид Evoltis

Глава виробничого відділу Такеши Тачіморі пояснив виданню Automotive News, що в плани Subaru входить якомога повніше використання гібридних технологій Toyota Motor і моделі Prius Prime, інформує видання Car and Driver.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Швеції збудували дорогу, яка здатна заряджати електромобілі під час руху

При цьому Subaru використовує свій поздовжньо розташований двигун, замість поперечного Toyota, а також планує внести конструктивні зміни в систему повного приводу e-Four. Варіатор з електронним управлінням і блок літій-іонних батарей (8,8 кВт-год) запозичать у Toyota.

Оскільки Subaru встановить свій двигун, кінцеві характеристики невідомі, але сумарна потужність установки Prius Prime становить 121 к.с. (90 кВт), а в електричному режимі гібрид здатний подолати дистанцію до 40 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota Land Cruser Prado стала вантажівкою

Японська компанія Mitsubishi продовжує тестувати оновлений пікап L200. Фотошпигунам вдалося сфотографувати новинку на австралійських дорогах.

Зараз ви читаєте новину «Subaru визначився з назвою для нової гібридної моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути