пʼятниця, 13 липня 2018 07:25

Зіткнення з трамваєм: добірка аварій

Зіткнення з трамваєм: добірка аварій
Щодня в Україні в аваріях гине 10 осіб. Фото: Одесса-медиа

Україна лідирує серед країн Європейського Союзу за показниками аварійності. Там на 100 тис. жителів припадає 5,1% жертв ДТП. В Україні - 8%.

Найбільше аварій стається через перевищення швидкості - майже 40%. Через порушень правил дорожнього руху - 30%. Порушують усі - і водії, і пішоходи.

Саме через недотримання правил дорожнього руху відбувається більшість аварій за участі трамваїв. Часто водії залишають власні автомобілі на колія, не пропускають трамваї або намагаються "проскочити" перед ними.

Так, у нещодавно у столиці вантажівка не встигла проїхати перед трамваєм, який їхав на зелений сигнал світлофору. У результаті зіткнення вантажівка перекинулася на бік, а трамвай від удару зійшов з рейок.

Gazeta.ua підготувала добірку аварій за участі трамваїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 126 років тому столицею проїхав перший електричний трамвай

У столиці водій на Mustang перекрив рух трамваїв. Рух транспорту перекрив жовтий Ford Mustang 5-го покоління, який коштує 50 тисяч доларів. Згідно із номером автівки (ОА 7878 СА), вона має одеську реєстрацію.

Зараз ви читаєте новину «Зіткнення з трамваєм: добірка аварій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути