Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2020 11:54

Стартували продажі нового седана Genesis G80

Суббренд компанії Hyundai Motor - Genesis показав новий автомобіль. Дизайн новинки схожий на попередні моделі. У салоні є 14 дюймовий екран мультимедійної системи з цифровою панеллю приладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota тестує новий Yaris

Автор: Фото autoreview
  Genesis показав новий седан
Genesis показав новий седан

Genesis G80 має систему автоматичного екстреного гальмування, запобігання зіткненню, функцію "допомогу в русі по шосе", яка дозволяє автомобілю автоматично змінювати смуги руху. Седан має автоматичну коробку передач.

Автор: Фото autoreview
  Genesis показав новий седан
Genesis показав новий седан

Новий Genesis G80 побудований на платформі кросовера GV80, з поздовжнім розташуванням двигуна та базовим заднім приводом. Автомобіль має бензинові турбодвигуни 2.5-літровий на 305 к.с. і 3.5-літровий потужністю 375 к.с. та трилітровий турбодизель 278 к.с. Продажі розпочалися 25 березня у Південній Кореї. Початкова ціна 843 тис грн.

Південнокорейський автовиробник Hyundai провів онлайн-трансляцію, під час якої представив свою новинку - електричний концепт-кар Prophecy.

Зараз ви читаєте новину «Стартували продажі нового седана Genesis G80». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути