понеділок, 08 липня 2013 10:25

Старий Lexus британці трансформували у потужне Ferrari
5

Фото: Фото: motori.ua
Оригінальний Lexus LS430 (2001-2010)

Машини марки Lexus завжди вважалися престижними і статусними, особливо у країнах СНД. Однак, їм усе-таки дуже далеко до ексклюзивності італійських спорткарів Ferrari, Lamborghini, Maserati. Тому - немає нічого дивного, що власник цього уживаного кабріолета Lexus SC430 вирішив перетворити свою машину в ефектну Ferrari California.

Допомагали йому у цьому майстри британської компанії MI6, які вважаються хорошими фахівцями у будівництві кит-карів. Примітно, що як і оригінальна "італійка", японський Lexus із заводу оснащувався жорстким відкидним дахом, що додало моделі ще більшої схожості з оригіналом.

Дизайнери постаралися максимально точно зробити зовнішність Ferrari. Правда, будь-який начитаний автомобіліст із легкістю розпізнає підробку: машину видають, насамперед, пропорції. Тим не менш, деталювання екстер'єру виконано на найвищому рівні і з відстані у кілька десятків метрів розпізнати перероблене авто дуже складно.

Вартість робіт із перетворення Lexus у Ferrari поки не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Старий Lexus британці трансформували у потужне Ferrari». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути