Ексклюзиви
пʼятниця, 26 червня 2020 12:10

Що чекати від нової Nissan Ariya 2021
7

 Nissan Ariya 2021
Фото: nissan.ua
 Nissan Ariya 2021
 Nissan Ariya 2021
 Nissan Ariya 2021
 Nissan Ariya 2021

Японська компанія Nissan з моменту виходу моделі Leaf стала однією з найпопулярніших автовиробників електрокарів в світі. Сам Leaf при ціні в 30-40 тис євро наблизився до поняття масового "зеленого" авто.

Компанія сподівається повторити успіх, тому створила нову модель 2021 року з кузовом хетчбек. Популярність такого варіанту кузова пов'язана з набором факторів, в тому числі з аеродинамікою, повідомили в Автоцентрі.

"Обрізана" корма гасить закручуються повітряні потоки в задній частині кузова набагато краще, ніж седан. А для електромобіля дуже важливо правильно взаємодіяти з повітрям для ефективної витрати енергії.

Також сьогодні на піку популярності кросовери, так як їх можна використовувати і для сім'ї, і для роботи, на далекі і короткі дистанції. Тому в Nissan Ariya 2021 вирішили об'єднати тренди сучасності і створити найбільш багатообіцяючий представник свого сегменту найближчої перспективи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "листи щастя" приходять колишнім власникам авто і що робити після отримання

Новий Ніссан 2021 модельного року виявиться дорожче, ніж Leaf. За це виробник обіцяє додати преміальні опції і характеристики. Раніше повідомлялося, що електричний кросовер Ніссан отримає два мотори і повний привід, а запас ходу наблизиться до 500 км. За технологічність відповість друга версія системи ProPilot, яка навіть дозволить прибирати руки з рульового колеса в режимі автономного руху по шосе. При цьому спеціальна камера буде стежити за очима водія, погляд яких обов'язково повинен бути спрямований на дорогу.

Дизайн також буде відрізнятися від попередніх представників марки. Спершу припускали, що кросовер Nissan Ariya отримає стандартні дзеркала заднього виду правильних розмірів і звичні ручки дверей. У первинній задумом в обробці кузова були відсутні відверто футуристичні елементи.Но реальне втілення виявилося іншим - на фото авто, відмінне від початкового концепту.

У продаж новий Nissan Ariya 2021 надійде вже в наступному році. Змагатися японський електрокар буде з такими моделями, як Audi e-tron quattro і Sportback, Jaguar I-Pace і Mercedes EQC.

У соцмережах з'явилося фото електричної версії "Таврії" з Німеччини. Проте зовні вона суттєво відрізняється від заводського запорізького електромобіля. Перш за все впадає в око те, що порт для зарядки розташований над переднім бампером. Авто сфотографували у місті Деттенгаузен, земля Баден-Вюртемберг.

Як виявилося, автомобіль придбали в Німеччині у 1996 році. Його переобладнали там же. Машину продавав дилер Lada Deutschland. А переобладнанням займалася дрезденська компанія Fridez Solar AG, пише OBOZREVATEL.. На одному заряді автомобіль проїздив 80 кілометрів, джерелом живлення були свинцеві акумулятори.

Зараз ви читаєте новину «Що чекати від нової Nissan Ariya 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути