пʼятниця, 31 серпня 2018 14:33

Skoda показала дизайн нового Rapid

  З'явилась перша інформація про нову Skoda Рапид. Фото: auto.24tv.ua
З'явилась перша інформація про нову Skoda Рапид. Фото: auto.24tv.ua

Skoda опублікувала ескізи концепт-кара Vision RS, який дасть уявлення про те, як буде розвиватись дизайн моделей сімейства RS в майбутньому, а також продемонструє стилістику нової компактної моделі. Публічний дебют прототипу відбудеться восени на автосалоні в Парижі.

Довжина концепт-кара Skoda Vision RS становить 4356 мм, ширина – 1810, висота – 1431 мм. Колісна база становить 2 650 мм. Таким чином прототип коротший нижчий, але ширший від Rapid, а його колісна база при цьому трохи більша, пише auto.24tv.ua.

Особливістю концепт-кара став кузов з різкими гранями виштамповок, вузька трикутна головна оптика, передній бампер з обрамленням повітрозабірників з карбону, задній спойлер і дифузор, ймовірно, також виконані з вуглепластику. Інформації про силову установку Vision RS поки що немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це вражає: конструктори Lego склали повноцінний електромобіль

Найпопулярніший кросовер серед європейців - німецький Volkswagen Tiguan. Про це свідчить статистика продажів кросоверів за 7 місяців нинішнього року. Купили більш ніж 188 тис. авто. Це на 16% більше ніж торік.

Зараз ви читаєте новину «Skoda показала дизайн нового Rapid». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути