четвер, 20 липня 2017 10:15

Розсекретили знімки салону нового кросовера Geely Vision X3
11

Фото: auto.tut.by

Одна з найбільших китайських автомобільних компаній Geely показала фото кросовера Vision X3. Автомобіль за кілька місяців з'явиться на ринку Китаю.

Зовнішній дизайн новинки Geely показала на початку червня. Інтер'єр автомобіля виробники тривали у секреті, повідомляє daily-motor.

Автор: auto.tsn.ua
 

Салон Geely Vision X3 лаконічний. Крісла і дверні панелі оздоблені у двох кольорах: чорний з оранжевими вставками зі шкіри. Передня панель пофарбована у сірий колір. На центральній консолі автомобіля розташований 8-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи.

Автор: auto.tsn.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсекретили нову Toyota Land Cruiser Prado

Модель Geely Vision X3 розробили на платформі хетчбека GC5. Але новинка, на відміну від попередника, має чимало особливостей. Про це пише auto.tut.by.

Автор: auto.tut.by
 

Серед іміджевих змін - накладки на колісних арках та імітація захисту під звісами. Довжина хетчбека більша на 8,6 см. На 19 мм підросла колісна база (2,48 м).

Автомобіль має 1,5-літровий бензиновий мотор. Його потужність - 102 к. с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Ferrari анонсувала перший кросовер

Vision X3 презентували лише у передньопривідному виконанні.

Американська компанія Ford представила комерційний автомобіль Ford Transit Custom. Transit Custom оснастили 2-літровим двигуном Ford EcoBlue. Він доступний у трьох варіантах - потужністю 105 к. с., 130 к. с. і 170 к. с. Машина має новий дизайн решітки радіатора - три перекладини та вузькі фари. На її даху - багажник.

Зараз ви читаєте новину «Розсекретили знімки салону нового кросовера Geely Vision X3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути