Ексклюзиви
четвер, 01 вересня 2011 10:53

Росіяни показали фото нового концепту "Ё-мобиля"
6

Фото: Фото: Ё-авто

Європейський дебют першого російського гібридного автомобіля пройде на міжнародному автосалоні у Франкфурті, який стартує 13 вересня.

До автовиставки компанія "Ё-авто" приготувала особливий концепт "Ё-мобіля", зображення якого оприлюднила у середу, 31 серпня.

Як йдеться в повідомленні компанії, новий концепт є "ще одним етапом у пошуку індивідуальності бренду "ё". Причому йдеться не тільки про кардинально новий вигляд машини, що докорінно відрізняється від уже знайомих обрисів "Ё-мобіля", а й про нові технічні рішення.

"У дизайні екстер'єру е-концепту переважають вишукані аеродинамічні форми, а нова концепція відкриття дверей демонструє нестандартний підхід нашої команди в реалізації ё-проекту", - повідомив виробник.

Подробиці про "технічні рішення" компанія вирішила приберегти на прем'єрний день - 13 вересня. Можна лише припустити, що всередині автомобіля буде та ж силова установка, що й у інших моделей компанії з деякими особливостями.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни показали фото нового концепту "Ё-мобиля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути