середа, 08 червня 2011 10:20

Росіяни починають продажі бюджетного седана TAGAZ за $ 12,5 тисяч

Таганрозький автомобільний завод виводить на російський ринок новий седан TAGAZ C10. Машина є спільним продуктом "ТагАЗа" і китайської Jianghuai Automobile. Ціна в базовій комплектації не перевищить $ 12,5 тис. Автомобіль оснащується бензиновим двигуном об'ємом 1,3 л, потужністю 93 л.с.

За даними автовиробника, базова комплектація включає в себе підсилювач керма, кондиціонер, передні електросклопідйомники, аудіосистему й інші опції. За основу новинки була взята модель JAC A138 Tojoy, представлена ??в Китаї в 2008 році. Дизайн моделі був розроблений італійською компанією Pininfarina, яка задає світові модні тенденції у виробництві автомобілів.

"ТАГАЗ" запевняє, що після прем'єри автомобіль 2008 модельного року неодноразово доопрацьовувався.

"Була розширена лінійка двигунів, збільшено кількість комплектацій. Ми також внесли конструктивні зміни в модель перед стартом продажів в Росії. Зокрема, була вдосконалена технологія зварювання кузова, збільшена кількість точок зварки, що забезпечило більшу міцність швів. Кузов проходить антикорозійну обробку за існуючими стандартами "ТагАЗа" і фарбується в кольори металік", - зазначено в офіційному повідомленні компанії.

Найближчим часом планується розпочати відвантаження товарних автомобілів дилерам. Продаж буде здійснюватися через існуючу дилерську мережу "ТагАЗа". На модель поширюється єдина заводська гарантія 3 роки або 100 тис. км пробігу. Таганрозький автозавод вже завершив сертифікацію новинки і отримав "Схвалення типу транспортного засобу". Повідомляється, що краш-тести на фронтальне і бічне зіткнення з першого разу дали добрі результати, а деякі показники були удвічі кращі за нормативні. 

Зараз ви читаєте новину «Росіяни починають продажі бюджетного седана TAGAZ за $ 12,5 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути