Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2019 14:09

Представили новий Ford Puma
5

Ford Puma
Фото: з відкритих джерел
Ford Puma
Ford Puma
Ford Puma
Ford Puma

Ford представив новий компактний кросовер Puma. Машина має масажні сидіння та безпілотну систему Ford CoPilot360.

Новий Puma оснаситили 1,0-літровим 3-циліндровим двигуном EcoBoost і 48-вольтовою гібридною системою. Силовий модуль видає 153 к.с. Передбачений і дизельний варіант.

Незалежно від типу силового агрегату, потужність передаватиметься лише на передні колеса.

Екстер'єр Puma має багато спільного з Ford Fiesta. Проте кросовер має вищу посадки. З початку продажу виробник пропонуватиме комплектації Titanium та ST-Line. ST, схоже, матиме спортивні гальма.

Багажник Puma має об'єм 456 л. Можливість скласти задні сидіння "у підлогу" дозволяє суттєво збільшити корисний об'єм машини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки заробив на розмитненні євроблях Пенсійний фонд

Серед систем, якимим Ford оснастив Puma, - активний круїз-контроль, автоматичне екстрене гальмування, виявлення пішоходів і допомога у дотриманні руху смугою. Між тим, Puma буде доступна безпілотна система Ford CoPilot360, яка може працювати в трафіку в режимі stop-and-go. Задня камера пропонує 180-градусний огляд. Це особливість, про яку говорить Ford, як про першу в цьому сегменті.

Управління системами здійснюється через 8-дюймовий центральний тачскрін, а інший 12,3-дюймовий цифровий екран встановлений для медійної системи, яка має 10 динаміків. Передні сидіння оснащені функцією масажу. Також у машині будуть доступні Android Auto і Apple CarPlay.

Ford Puma випускатимуть на румунському заводі марки. Машину почнуть продавати в Європі до кінця року. Чітка інформація щодо цін з'явиться ближче до дати продажів. Про це повідомили на ua.motorsport.com.

Компанія Argo AI - підрозділ Ford зі створення безпілотників, інвестує $15 млн у створення центру досліджень автономних технологій.

Зараз ви читаєте новину «Представили новий Ford Puma». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути