середа, 17 січня 2018 11:45

Презентували електрокар Nissan Leaf Grand Touring
5

Японський виробник авто Nissan презентував на автосалоні у Токіо електрокар Leaf Grand Touring.

Автомобіль побудували на платформі Leaf ІІ, пише electrocars.ua

Електрокар білого кольору. Але центральна частина від бампера до багажника пофарбована у чорний. Фірмову трапецію Nissan покрили сірою блискучою фарбою.

Автор: electrocars.ua
 

Колеса на Grand Touring великі із низькопрофільною гумою. Колісні арки чорного кольору. На порогах – аеродинамічні молдинги.

У передню емблему і дзеркала вбудували камери. На передньому і задньому бамперах - датчики парктроніка. Ймовірно, автомобіль оснастили напівавтономною опцією водіння ProPilot Assist. Вона утримує електромобіль на заданій швидкості у своїй смузі й підгальмовує перед перешкодами.

Автор: electrocars.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розбиваються найпопулярніші в Україні електрокари

Салон сірого кольору. Сидіння, центральний підлокітник й дверні карти із синіми строчками. Панель приладів оснастили підсвіткою. Кермо в новинки – D-подібної форми.

Автор: electrocars.ua
 

У Nissan Leaf ІІ запас ходу на одному заряді становить 240 км. Електродвигун має потужність 150 к.с. Крутний момент - 320 нм. Ймовірно, у Grand Touring ці показники будуть кращими. Однак виробники технічних характеристик новинки поки не розголошують.

Електромобіль Nissan Leaf серійно почали випускати навесні 2010-го. Перші продажі у США стартували у грудні того ж року. На європейському ринку електрокари з'явилися у першій половині 2011-го. Зараз у Європі, Японії і Північній Америці рухаються близько 200 тис. таких електрокарів. Nissan Leaf другого покоління показали на автосалоні у Франкфурті у вересні 2017-го. Попередні замовлення на новинку сягнули позначки в 10 тис. екземплярів. Перші поставки покупцям відбудуться на початку лютого нинішнього року.

Зараз ви читаєте новину «Презентували електрокар Nissan Leaf Grand Touring». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути