четвер, 30 березня 2017 12:58

Повний фарш: розкрили подробиці першого електрокросовера Skoda

Компанія Skoda привідкрила завісу про свій перший електричний кросовер - прототип Vision Е.

Автовиробник опублікував кілька перших фото зовнішності машини. Екстер'єр 5-дверної новинки являє собою поєднані риси ліфтбеку Superb і позашляховика Kodiaq, передає autocentre.

У габаритах Vision E має 4,65 м у довжину, 1,92 м у ширину і 1,55 м у висоту. Новинку побудували на платформі від Volkswagen - MEB.

Силова установка електромобіля має 306 к.с., складається з двох електромоторів. На одному заряді кросовер Skoda може проїхати приблизно 500 км, його максимальна швидкість - 180 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Форсажі" знищили автівок на $500 млн

Skoda Vision E отримало технологію безпілотного руху третього рівня. Тобто, кросовер може сам їхати в заданій смузі, автоматично паркуватись і перелаштовуватись.

У салоні встановили сенсорний дисплей на 12 дюймів.

Світовий дебют Skoda Vision E відбудеться з 21 квітня на автосалоні в Шанхаї. У серійне виробництво кросовер піде в 2019 або 2020 році.

 
 

Раніше Skoda представила прототип Vision D, яка стала потім моделями Octavia і Rapid. Згодом прототип Vision C сповістив про появу Superb, а Vision S минулого року - про Kodiaq.

Зараз ви читаєте новину «Повний фарш: розкрили подробиці першого електрокросовера Skoda». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути